Over Emiel

Hoi, ik ben Emiel Pol, leuk dat je geïnteresseerd bent in mij! Ik ben 42 jaar, ik woon in Deventer en heb twee stoere zoons; Morris en Rover. Na het afronden van de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool ben ik mij gaan richten op het fotograferen van mensen. Niet in de studio maar buiten; op straat, in de stad of waar ik maar wil. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik heb een eigenzinnige, herkenbare dynamische stijl die je in mijn werk vindt.

“Scherp zijn”

Straatfotografie zet mij op scherp. Het zoeken naar het perfecte licht, moment en compositie op straat zorgt ervoor dat ik scherp ben en snel kan anticiperen. Tijdens reportage- of portretshoots gebeuren soms onverwachte dingen die de foto net dat ene extraatje geven. De kers op de taart zeg maar. Dat moment mis ik niet.

“Bandjes kijken”

Naast fotograaf ben ik drummer en heb een brede muzikale interesse. Ik hou van festivals en concerten bezoeken, een biertje pakken met vrienden en van lekker eten (koken). Mijn grootste hobby is leuke dingen doen met mijn stoere zoons Morris en Rover.

 

Heb je een vraag? Wil je meer van mij, mijn manier van werken weten of wil je een offerte opvragen? Neem dan contact met me op!